Jom Jadi Kawan =)

Friday, November 14, 2014

Cara guna Steam it Tupperware

Salam semua,
Dah beli steam it tupperware?
Harini Naza kembali nak tunjuk cara nak gunakan Steam It Tupperware.

Jom try kukus mantou coklat guna Steam It Tupperware yang merah menyala ni...

1.Keluarkan Steam It Tupperware anda...Steam it Naza ni berwarna merah.2 tingkat.Ada jugak yang 3tingkat.Kalau time offer adalah yang 3 tingkat tu.Tapi Naza punya 2 tingkat saja.








2.Isi mantou coklat dalam steam it.Boleh isi 8biji..Kalo rapat2kan lg boleh isi 10 biji kot =)



3.Letak Steam it dalam kuali.Isi air dalam kuali.Sukatan air mengikut paras yang sedia ada kat steam It tu.Boleh tgk gambar kat bawah.Air jangan banyak atau jangan kurang.Ikut paras yang ditetapkan..On api tunggu sehingga air mendidih.kalau air mengering tambah air sampai mantou masak.




4. Siap!boleh ngapp..Proses ni mengukus ni sekejap je.Dalam 5minit je..



Dah siap kukus, Bolehlah kita basuh steam it,keringkan dan simpan..

Harga steam It Tupperware Merah 2tingkat ni hanya RM52.90 sahaja.

Jadi ahli tupperware serendah RM70 untuk dapat less sebanyak 25%

Nak beli tupperware sms / whatsapp / wechat 0166331243

COD TUPPERWARE AREA KERAMAT, HULU KLANG DAN KAWASAN BERHAMPIRAN

No comments:

Post a Comment